Sobre mi

Qui sóc?

Em dic Berta Florés i sóc periodista. M'agrada escriure, i ho faig sovint. En aquest blog hi trobareu alguns dels meus escrits literaris i articles d'opinió.

Què faig?

Sóc llicenciada en Periodisme, llicenciada en Humanitats i tinc un màster en Cultura Històrica i Comunicació. També he fet un postgrau en Relacions Institucionals i m'he format en Community Management i en Direcció de la Comunicació. 

Col·laboro amb l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i formo part del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Des de fa uns quants anys, treballo com a periodista en el sector de la comunicació institucional. També sóc membre del col·lectiu On Són Les Dones.

Publico articles d'opinió en diversos mitjans de comunicació, i he participat com a periodista especialitzada en debats, tertúlies o taules rodones en què es reflexiona sobre la representació i el paper de les dones a la premsa. Ho he fet, per exemple, a la Catosfera, l'Escola de DonesEl Punt Avui- TV, La Xarxa, VOTVRàdio Silenci.

Tinc experiència tant en premsa escrita com en comunicació corporativa, i he participat en diferents projectes per a la recuperació de la memòria històrica.


Què vull?

M'encantarà que llegiu els meus escrits, que els comenteu, que els compartiu... Estic oberta a col·laboracions i propostes periodístiques, literàries o culturals.
Ofereixo aquests serveis a les persones, entitats, empreses i organitzacions que hi estiguin interessades.Com podeu contactar-me?

Podeu contactar-me a bertafloresp@gmail.comA Twitter sóc @berta_lg!