diumenge, 1 de juliol de 2018

Un passeig diferent


Avui faré una excepció i, en aquest meu blog on sempre hi penjo escrits, penjaré un vídeo que em fa il·lusió compartir. És l'entrevista que m'han fet a VOTV arran de la Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza 2018, que just m'acaben de concedir.

Hi parlo del projecte que m'han premiat i i de la recerca que tot just ara començaré, en què estudiaré el fenomen del ciberfeminisme a Catalunya. Perquè avui més que mai, crec en el poder de les xarxes com a aliades dels moviments socials i, en concret, del moviment feminista. També del català.

Durant la conversa també explico com va néixer aquest blog i què és el que intento fer amb tots els articles que hi publico.

Bé, res, que aquí us la deixo!Cap comentari:

Publica un comentari

Comentaris